CNV.com Message Forums Forum owned by CNV.com Inc.
Wholesale and Drop Ship Adult Toys at SextoyClub.com
Sex Toys Affiliate program at AdultShopping.com
 

Go Back   CNV.com Message Forums > Affiliates: AdultShopping.com > Affiliate Help, Support & Tutorials

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-11-2016, 12:30 PM
CMD CMD is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 49
Cool How to remove the STC added top banners.

If you are like me and want your site to look like how you want it, and you don't want STC to add banners to your site changing your look then add the CSS code below under your CSS Override section.


Code:
#sale_event_top_img img {
     display: none;
}
Reply With Quote
  #2  
Old 03-12-2016, 11:40 AM
Hunny Hunny is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2016
Location: Oklahoma .....I think ;P
Posts: 1
Default Nice

Hey, that is good info thanx so much. Any information like this is very helpful and appreciated.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-11-2016, 01:05 PM
thevibratorstore.net thevibratorstore.net is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: www.thevibratorstore.net
Posts: 64
Default

This would be a nice addition to the settings area, being able to turn the top sale banner on and off then AS enables it.

Added bonus: being able to upload your own banner
Reply With Quote
  #4  
Old 04-14-2016, 06:30 PM
CMD CMD is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 49
Default

You can all ready add your own top banner to your site. Just create your banner , upload it to your photo server and add the image under "Site Header" of your Store Layout settings in your backend.


To add a banner with a clickable link use the below code and change the info to your info

Code:
<a href="http://www.YourLinkAddressHere"><img alt="BannerNameHere" src="http://www.YourImageAddressHere"/></a>
If you add that code in a DIV tab you can then move it to any place you want. If you look at my site you will see the added image I placed. I added a Best Sellers button at the top of my site.

http://www.theloverstouch.ca/
Reply With Quote
  #5  
Old 04-18-2016, 09:28 PM
sextoysbang sextoysbang is offline
Newbie
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 4
Default

Thanks great post
__________________
Best Sex toys for Women
Reply With Quote
  #6  
Old 04-27-2016, 06:32 AM
thevibratorstore.net thevibratorstore.net is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: www.thevibratorstore.net
Posts: 64
Default

Quote:
Originally Posted by CMD View Post
You can all ready add your own top banner to your site. Just create your banner , upload it to your photo server and add the image under "Site Header" of your Store Layout settings in your backend.


To add a banner with a clickable link use the below code and change the info to your info

Code:
<a href="http://www.YourLinkAddressHere"><img alt="BannerNameHere" src="http://www.YourImageAddressHere"/></a>
If you add that code in a DIV tab you can then move it to any place you want. If you look at my site you will see the added image I placed. I added a Best Sellers button at the top of my site.

http://www.theloverstouch.ca/
THanks . I meant the one they put on the top of the page during sales events, being able to customize that one so not all the sites have the same banner.

Informative post though!!!!!
Reply With Quote
  #7  
Old 05-02-2016, 07:51 PM
CMD CMD is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 49
Default

That's exactly what I did, I just made it clickable and a small button but you can easily make it a banner if you want, or two or three or a banner and a button, the option are endless if you place them in a DIV and use your CSS code to place them where you want.
Reply With Quote
  #8  
Old 05-05-2016, 01:05 PM
thevibratorstore.net thevibratorstore.net is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: www.thevibratorstore.net
Posts: 64
Default

Quote:
Originally Posted by CMD View Post
That's exactly what I did, I just made it clickable and a small button but you can easily make it a banner if you want, or two or three or a banner and a button, the option are endless if you place them in a DIV and use your CSS code to place them where you want.
nvm, got it , thanks

Last edited by thevibratorstore.net; 05-05-2016 at 01:11 PM.
Reply With Quote
Reply

Tags
remove banners

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2008-2010 CNV.com